Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Smarriga grönkålschips!

Så. Jäkla. Gott!!! Nej, det går inte att jämför med “vanliga” chips så tänk inte ens tanken för blir ni nog besvikna. Men jag älskade verkligen dessa gröna godingar i ugn! Krispigt, lite salt och supergott! 

Recept, du behöver:

  • Grönkål
  • Olivolja
  • Flingsalt

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader. 

Lägg kålen på en bakplåt med bakplåtspapper. Riv isär grönkålen med händerna till mindre bitar och lägg i en skål. Häll ner 2-3 msk olivolja beroende på hur mycket grönkål du har. Ner med händerna och gojsa till det. Strö över lite flingsalt och “rör om” med händerna igen. Lägg nu upp grönkålen på bakplåten och sprid ut dem. Låt stå i mitten av ugnen i 7-10 min. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.