Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Yoga for life <3

Wow, wow,wow, WOW! Jag fick en underbar julklapp utav Rikard- boken “Yoga for life”. Jag kan säga såhär: jag älskar boken redan efter att enbart ha läst några få sidor!

Den här boken, den står det i princip Denice på! Jag har läst Rachel Bratchen’s bok Yogagirl och tyckte att den va helt ok men den “talade” inte till mig som jag redan känner att Yoga for life gör. Den här boken kommer jag att läsa och läsa och läsa.

Älskade Rikard, älskade människa som bara vet vad jag inspireras utav, som bara vet <3 

 

4 kommentarer

    1. Sent svar! MEN ja det är svårt att hålla reda på kommentarerna här. Boken är jag lite mer än halvvägs på och jag älskar den! Passar mig perfekt 🙂 Full recension kommer absolut!

    2. Sent svar, sorry men som du vet är det svårt att hålla koll på kommentarerna här…tills det kommer upp en bättre ”kommentarsfunktion”. Jag har kommit lite längre än halvvägs och jag älskar den <3<3<3

  1. Sent svar, sorry men som du vet är det svårt att hålla koll på kommentarerna här…tills det kommer upp en bättre “kommentarsfunktion”. Jag har kommit lite längre än halvvägs och jag älskar den <3<3<3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.