Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Yoga for life <3

Wow, wow,wow, WOW! Jag fick en underbar julklapp utav Rikard- boken “Yoga for life”. Jag kan säga såhär: jag älskar boken redan efter att enbart ha läst några få sidor!

Den här boken, den står det i princip Denice på! Jag har läst Rachel Bratchen’s bok Yogagirl och tyckte att den va helt ok men den “talade” inte till mig som jag redan känner att Yoga for life gör. Den här boken kommer jag att läsa och läsa och läsa.

Älskade Rikard, älskade människa som bara vet vad jag inspireras utav, som bara vet <3 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

    1. Sent svar! MEN ja det är svårt att hålla reda på kommentarerna här. Boken är jag lite mer än halvvägs på och jag älskar den! Passar mig perfekt 🙂 Full recension kommer absolut!

    2. Sent svar, sorry men som du vet är det svårt att hålla koll på kommentarerna här…tills det kommer upp en bättre ”kommentarsfunktion”. Jag har kommit lite längre än halvvägs och jag älskar den <3<3<3

  1. Sent svar, sorry men som du vet är det svårt att hålla koll på kommentarerna här…tills det kommer upp en bättre “kommentarsfunktion”. Jag har kommit lite längre än halvvägs och jag älskar den <3<3<3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.