Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Ons & Julafton

Jag har haft 2 uuuunderbara dagar! 

I onsdags överraskade Rikard mig med en fantastisk middag på den Italienska restaurangen “Mancini” i Stockholm. Bara sådär <3 Kände mig sjukt uppvaktad och det var en alldeles underbar kväll med en 9-rätters avsmakningsmeny från himlen, massa babbel, skratt och mys! 
Igår- Julafton åkte vi i sedvanlig ordning hem till lilla Mormor. Mitt första Julbord i år. Så. Jävla. Gott! På kvällen åkte vi hem, på med myskläder och lite rester från Julbordet. 

Idag, idag ska vi inte göra ett skvatt mer än att slappna av, äta och slappna av lite till- njuta utav varandra och bara vara.  

Hoppas ni har en fantastisk helg! 

En magiskt matupplevelse som sagt men bilderna gör verkligen inte maten eller restaurangen rättvisa. Men det var bland det bästa både jag och Rikard ätit! nedan är risotto och buffalomozzarella. Herre va gott!    
   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.