Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Yogaklass, bra skit!

Igår gick jag på en yoga klass– fasiken va tiden gick fort?! En timme sa bara VIPS! Jag kände återigen att det är väldigt värdefullt att gå på “lärarledda” klasser. Tyvärr fick man inte det där “petet” som jag hade önskat men det är fullt förståeligt med en hel klass full med människor…eller.. mje….lite pet hade jag nog önskat ändå. Men strunt i det nu!

Man lär sig i alla fall nya positioner hela tiden och instruktören är ändå väldigt instruerande i sitt tal så man lär sig mycket ändå.
Igår lärde mig bla posen på bilden (fast det är bara “början” på en position.) Inget avancerat alls men det var bara så skoj med lite nytt, love it!

Jag tycker att yogapositioner är så vackra. Jag älskar att bara sitta och titta på yogabilder, blir alldeles salig! Tänk vad vi kan åstadkomma med våra kroppar, i våra kroppar- det är fantastiskt! Sedan handlar det ju verkligen inte om att vara “vacker” när man yogar- det är inte det jag menar. Nej, yogan i sig är vacker! Samma sak kan jag ju tycka när någon gör ett sjukt snyggt lyft med skivstången, eller när någon gör ett läckert mål- det blir också vackert, ja ni hajjar.

Jag tycker dock, även om det kanske är emot någon yogafilosofi och allt vad det nu må vara, men jag tycker ändå om att får visa positioner som själv tycker är vackra, som den nedan. Jag gillar det verkligen och så är det. Jag gillar att se hur kroppen sträcker sig åt olika väderstreck, eller kryper ihop som en liten kringla, öppnar upp sig som en blomma eller är tung, stark och kraftfull. Allt finns verkligen i yogan, allt för alla <3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.