Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Yogaklass, bra skit!

Igår gick jag på en yoga klass– fasiken va tiden gick fort?! En timme sa bara VIPS! Jag kände återigen att det är väldigt värdefullt att gå på “lärarledda” klasser. Tyvärr fick man inte det där “petet” som jag hade önskat men det är fullt förståeligt med en hel klass full med människor…eller.. mje….lite pet hade jag nog önskat ändå. Men strunt i det nu!

Man lär sig i alla fall nya positioner hela tiden och instruktören är ändå väldigt instruerande i sitt tal så man lär sig mycket ändå.
Igår lärde mig bla posen på bilden (fast det är bara “början” på en position.) Inget avancerat alls men det var bara så skoj med lite nytt, love it!

Jag tycker att yogapositioner är så vackra. Jag älskar att bara sitta och titta på yogabilder, blir alldeles salig! Tänk vad vi kan åstadkomma med våra kroppar, i våra kroppar- det är fantastiskt! Sedan handlar det ju verkligen inte om att vara “vacker” när man yogar- det är inte det jag menar. Nej, yogan i sig är vacker! Samma sak kan jag ju tycka när någon gör ett sjukt snyggt lyft med skivstången, eller när någon gör ett läckert mål- det blir också vackert, ja ni hajjar.

Jag tycker dock, även om det kanske är emot någon yogafilosofi och allt vad det nu må vara, men jag tycker ändå om att får visa positioner som själv tycker är vackra, som den nedan. Jag gillar det verkligen och så är det. Jag gillar att se hur kroppen sträcker sig åt olika väderstreck, eller kryper ihop som en liten kringla, öppnar upp sig som en blomma eller är tung, stark och kraftfull. Allt finns verkligen i yogan, allt för alla <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.