Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Yoga, “yoyomensan”!

Igår hade jag alltså äran att träffa både Vevve (hälsa & fitness/Yogaworld) och Peter som är grundaren utav Yogobe. Båda två inspirerar mig otroligt mycket och det var så härligt att få snicksnacka med dem båda om allt mellan himmel och jord. Och sedan yoga såklart 🙂 

Mina fördomar då! Det var väl inget att vara “skitnödig” för? När jag klev innanför dörrarna på Yoga Shakti försvann alla fördomar på en gång! Fy fan va skönt! Tyvärr så blev det bara två ynka bilder tagna då jag var uppslukad av atmosfären, yogan, våra samtal om ja- allt! 
Tillbaka till själva yogan- det var väääääldigt lärorikt att ha Vevve petandes på mig i de olika positionerna. När man som jag yogar mest hemma så missar man ju den delen- själva “petet”. Det är liksom det som behövs!!! Många “ahaaaa’n” uppstod igår och det känns i kroppen idag. JAG ÄR SÅ GLAD!!! 

Vevves skönt avslappnade inställning till yoga passar mig så jävla bra. Jag kan ju säga att jag gillade henne starkt förut men nu är hon fanimej en utav mina girl crusches! Helt underbar! 

Nu ser jag fram emot att gå på några klasser härhemma igen. Vi har en underbar yogalärare här hemma också: Maria Ekman som faktisk är en av de första jag yogat för och som är en stor anledning till att jag blev “hooked”. Jag älskar även hennes yoga då hon liksom “flowar” igenom den och det är också något som passar mig! Anledningen till att jag inte gått på klasser den senaste tiden är ren bekvämlighet- jag orkar inte åka hem efter jobbet, för att sedan åka in till stan igen för att gå på kvällsyoga. Jag vill ha det i anslutning till att man slutar jobbet. Nåja, nu känner jag helt enkelt att jag får ta den “smällen” någon gång i veckan för att få den här underbara känslan och “aha’et” lite oftare. 

Nu blir det filmmys- laddat upp med en massa animerat <3 

  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.