Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Första träningspasset!

När jag kom hem från jobbet var nyheterna i full gång med att rapportera om alla hemskheter som pågår i världen. Jag orkar inte lyssna, jag vill inte se. Jag tog på mig träningskläderna och drog till gymmet. Utan plan, utan mål- ville bara svettas! 

Träningen blev helt improviserad- men just nu känns det väldigt skönt! Det blev ett helkroppspass, ett lätt sådant med lite flåsövningar: 

2-3 set, 8-12 rep

  • Front squat
  • Frivändningar, tempo
  • Push press, tempo
  • Smal rodd i cable
  • Enarms hantelrodd 
  • Sittande bröstpress 
  • Superset: KB swing + split jump , tempo

Efter passet körde jag lite yoga och övade på huvudstående. Eftersom jag inte har någon dator (än) utan bloggar från mobilen så är det kruxigt för mig att få in filmen här i bloggen- tyvärr, men ni kan se ett litet filmklipp på Instagram om ni kikar där. 

Lite bilder från idag: 

   
   

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.