Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Första träningspasset!

När jag kom hem från jobbet var nyheterna i full gång med att rapportera om alla hemskheter som pågår i världen. Jag orkar inte lyssna, jag vill inte se. Jag tog på mig träningskläderna och drog till gymmet. Utan plan, utan mål- ville bara svettas! 

Träningen blev helt improviserad- men just nu känns det väldigt skönt! Det blev ett helkroppspass, ett lätt sådant med lite flåsövningar: 

2-3 set, 8-12 rep

  • Front squat
  • Frivändningar, tempo
  • Push press, tempo
  • Smal rodd i cable
  • Enarms hantelrodd 
  • Sittande bröstpress 
  • Superset: KB swing + split jump , tempo

Efter passet körde jag lite yoga och övade på huvudstående. Eftersom jag inte har någon dator (än) utan bloggar från mobilen så är det kruxigt för mig att få in filmen här i bloggen- tyvärr, men ni kan se ett litet filmklipp på Instagram om ni kikar där. 

Lite bilder från idag: 

   
   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.