Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Fransstylist, första dagen!

Jag gillar ju att leva i “kontrasternas värld”. Med det menar jag att jag gör mycket olika saker som folk kanske inte riktigt tycker passar in i det “fack” man vill placera mig i. Några exempel på “kontraster” i mitt liv: 

  • Jag jobbar på kontor- en revision och konsultfirma där vi jobbar med siffror hela dagarna.
  • Jag älskar att måla/skapa 
  • Tävlar i bikinifitness
  • Yogar och vill utbilda mig inom det för att sedan hålla klasser! Japp, det har jag nu kommit fram till: JAG VILL BLI YOGALÄRARE
  • Utbildar mig till fransstylist 
  • Planerar att även gå en utbildning till makeup stylist
  • Mediterar och vill även fortsätta att utvecklas där

Ja, ni kanske förstår vad jag menar när ni läst ovanstående. Jag vill gärna inte placeras i ett “fack”- jag tror och hoppas även att det är svårt att göra det. Jag är intresserad av så mycket,vill göra och testa så mycket.  Jag älskar att lära mig nytt, utvecklas, att våga och att ge mig själv lite äventyr -både mentalt och fysiskt. 

Sån är jag! Förr kunde jag bli lite less på mig själv för att jag ville/vill så mycket! 

Jag vill fortsätta måla, börja dansa balett igen, fortsätta att tävla i fitness, lära mig foto, yoga yoga yooooga, utbilda mig inom yoga, vill utbilda mig till fransstylist och makeupstylist, jag vill ta dykcert, vill gå en skrivarkurs, skulle vilka lära mig designa kläder, jag vill vandra i bergen, vill lära mig franska, lära mig mer om vegetariskt matlagning, gå en utbildning inom kost som är lite mer djupgående, vill utbilda mig mer inom kropp/anatomi/biomekanik och mycket mer! 

Det är mycket väldigt olika saker jag vill göra, men det är ju hur kul som helst att jag är just – det kom jag på för någon dag sedan. DET ÄR JU HELT JÄVLA FANTASTISKT! Tänk om jag inte ville göra något alls -tänk om jag var nöjd (vilket det absolut inte är något fel med, att vara nöjd) med det känns inte som jag. 

Så istället för att sucka åt mig själv, mina spretig val här i livet, ska jag “embrace them”och vara jävligt glad över att jag är jag. 

Men vilket långt inlägg det blev nu?! Haha! Jag som egentligen bara ville berätta att första dagen på utbildningen var superkul och jag är taggad på att få testa på en riktig människa imorrn! Idag fick vi öva på en docka som ni ser på bilden. 

Efter Måndag är jag alltså utbildad fransstylist och kan börja ta emot kunder. Känns jäkligt skoj! 

   
   

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.