Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Nyhet: yoghurtkvarg! 

Mr. kom hem med en citron- yoghurtkvarg häromdagen: SNARR!!! Den var så himla god! Jag gillade verkligen att det var just citronsmak, det gjorde att den kändes så fräsch och härlig. 

Bra innehåll är det också så den kommer det att köpas mer utav, finns på Citygross. 

Ursäkta den kackiga bilden, jag var för ivrig att äta kvargen att bilden togs jääääkligt snabbt, haha! 

För övrigt är det idag 2:a dagen på fransstylistkursen och idag är det dags att få testa på en människa! Det känns så lustigt att vara exalterad över att få göra fransar på en “riktig människa”, haha! Men det blir ju onekligen lite nervöst att byta från en docka som inte känner något- till en människa som känner allt. Då gäller det att verkligen ha tungan rätt i munnen. Den “utsatta” människan blir idag väninnan Linn. Bilder kommer såklart!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.