Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Kurs i “allmänhälsa”

Mellan 13.00-15.00 var jag på föreläsning som handlade omallmänhälsa“. Det var duktige Mats Petterson som driver företaget “Mats Vision” (MATSVISION på både Insta och FB om ni är nyfikna som höll i föreläsningen. Den var väldigt nyttigt och lärorikt och jag kommer att skriva lite om det Mats pratade om i veckan. Han sitter på så otroligt mycket kunskap och jag skulle mer än gärna gå en heldag och lyssna på honom

Min egen “allmänhälsa” då? Jo, Jag tog tillvara på den lite extra genom att promenera hem från föreläsningen- tog en liten omväg så det blev totalt en skön timme ute i alla fall.  Snällt av mig va? Snällt mot min kropp och knopp 🙂 

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

6 kommentarer

 1. Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Tack och lov för att jag hittade din blogg! 🙂
  http://hajnal.se

  1. Vilken resa du gjort Sara, tack för att du delar med dig och jag blir väldigt glad över att läsa att du hittat hit och känner att du kan finna motivation och tips! Jag hoppas på att kunna sprida lite energi och inspiration men ser även fram emot av att bli inspirerad utav dig och dina mål. Låt mig gärna veta hur det går för dig, hur du mår, hur det känns och sådant 🙂 Det är alltid inspirerade för mig och säkerligen många andra som kanske befinner sig i samma situation.

   GO GIRL!!! 2016 here we come- eller hur 😉 Faaaaast….man kan ju smygstarta lite- vara lite smart och snäll mot sin kropp genom att äta bra mat, då har vi kommit långt!

   1. Absolut! Jag äter rätt, men tyvärr ökar jag enormt i vikt så fort jag blir gravid. Första gången ökade jag 20 kg, andra gången runt 60 kg och nu den här gången är jag hittills plus 48 kg och det är två månader kvar ungefär. Får hoppas att det inte blir för mycket mer än så, men oavsett vad jag gör så verkar jag öka och läkarna vet inte varför. Det är helt enkelt så min kropp är.

    Tack för dina ord! Som sagt, here we come 🙂

    1. Jag förstår, med att “äta rätt” syftade jag mycket på mig själv då jag tidigare skrivit att jag äter för lite tyvärr :/

     Härligt med 2 bebbar! Stort grattis 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.