Denice Lundevall
Yoga World
Okategoriserade

Hemma idag…

Känner mig inte ball för fem öre. Har sovit extremt dåligt och började natten med att bli supertäppt i näsan och på morgonen när jag fortfarande var helt slut kände jag av min hals. Förkylningstiderna är här, grattis! 

Eftersom jag inte tränar som förut (det kommer bli ändring på det framöver) så är mitt matintag väldigt dåligt. Jag äter inte skräp men jag äter för lite. Jag har knappt nån hunger längre. Det kan gå en hel dag och jag har bara ätit en tredjedel utav vad jag vanligtvis brukar få i mig. Nu behöver jag ju inte samma mängd energi eftersom jag inte gör av med lika mycket energi som när jag tränade som flitigast, men jag behöver ändå vara noga med att det “lilla” jag äter behöver vara ännu mer genomtänkt och med bra näringstäthet. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.