Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sockerchock!!!

Herregu! Förr, då kunde jag mer eller mindre vräka i mig gött på helgerna men så är det inte längre. Det är framförallt för att jag inte alls har samma sug/önskan att vräka i mig. Jag äter mitt “skräp” under helgen, absolut men det är inte samma mängd som det kunde vara förr. 

Igår var dock en sådan dag där jag vräkte i mig! Jag har tänkt på marängswiss och puffade/rostade majskorn ett tag nu men inte fått tummen ut och verkligen köpt det när helgen har kommit. Nope, då har jag glömt bort vad jag var sugen på och då dyker något annat upp istället. Men den här helgen mina vänner har det moffats: 

  • Marängswiss 
  • Kött och strips med smält ost på
  • Pepparkakor med mögelost
  • Puffade,rostade majskorn 

Ja, och förra helgen åt jag med en hel del. Tänker mig att nu har inte kroppen några fler”specifika” önskemål som igår, haha! Tack och lov för jag mår inte bra av att bli proppmätt och gå med utsående mage härhemma- full av dåligt fett och socker! 

Kroppen säger ifrån och det känns väldigt  bra och hälsosamt, att dagen efter inte känner sug. Det kunde jag  känna förut, i princip varje gång efter jag ätit nåt dåligt. Men inte nu. 

Jag vet att många, väldigt, väldigt  många känner samma sak efter att det ätit skräp. Man känner suget efter mer dagen efter. Tänk vad sockret/fettet gör egentligen med våra kroppar-att vi dagen efter får som ett beroende som gör att vi bara vill ha mera. Sjukt egentligen?! 

Idag och resterande vecka blir det som vanligt bara bra saker som ska ner i den här magen 🙂 

Bilden! Den sjukt goda marängswissen från igår- bananen med den smälta chokladen ligger längst ner i botten, haha! Det ser inte gott ut, javet…men det kan jag lova er att det var!

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.