Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sova länge på helgen var det ju!

Mje, de vette fan hur det gick med den planen? Jag var uppe så sent som till 4.00 i natt kollade på bra filmer och hade så jäkla gutt men trots det vaknade pigg som ett as kl. 8.00. Alltså jag var pigg i huvud och kropp men när jag tog mig en titt i spegeln såg jag en slående likhet mellan mig och han på bilden här! 

Yogade även igår och det passet kändes bättre än de tidigare i veckan. Nu har jag alltså skrapat ihop hela fyra yogapass den här veckan! Wiiiieeee! Så underbart att ha kommit igång lite mer!

 På tal om att “komma igång” så planerar jag att vara tillbaka på gymet under November. Det ska så bli kul! Både gym och yoga- underbart att äntligen börja lyfta igen, att få forma kroppen, göra den stark, smidig och bara så jävla bra helt enkelt! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.