Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sova länge på helgen var det ju!

Mje, de vette fan hur det gick med den planen? Jag var uppe så sent som till 4.00 i natt kollade på bra filmer och hade så jäkla gutt men trots det vaknade pigg som ett as kl. 8.00. Alltså jag var pigg i huvud och kropp men när jag tog mig en titt i spegeln såg jag en slående likhet mellan mig och han på bilden här! 

Yogade även igår och det passet kändes bättre än de tidigare i veckan. Nu har jag alltså skrapat ihop hela fyra yogapass den här veckan! Wiiiieeee! Så underbart att ha kommit igång lite mer!

 På tal om att “komma igång” så planerar jag att vara tillbaka på gymet under November. Det ska så bli kul! Både gym och yoga- underbart att äntligen börja lyfta igen, att få forma kroppen, göra den stark, smidig och bara så jävla bra helt enkelt! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.