Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vilket kön?

Förra veckan var vi på ultraljud! Det är alltid så magiskt att få se sitt lilla liv rumla runt därinne i magen <3 Mmm, kärleken är obeskrivlig innan vi ens träffar den lille.

 • Vi ville veta könet såklart! Såklart säger jag för att varken Rikard eller jag pallar av väntan haha! Sådan är vi!
 • Barnmorskan letade sig ner med ultraljudsmojängen mot bebisens underliv och jag tänkte:
 • “det är en snopp! Jag ser! Det är ju en pojke!!!”
 • medan Rikard tänkte
 • ” de är en snippa! Jag ser! Det är ju en flicka”
 • Haha! Vem hade rätt då?
 • JAAAAAG! Det är en liten pojke i magen<3 Älskade unge! Tänk att Elmo ska få en liten lillebror- jag dör av kärlek! Två bröder, två Dodar som ska ränna runt härhemma- kärlek! Längtar, längtar, längtarrrr!
 • Denice Lundevall
  Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

  Lämna en kommentar

  Hantering av personuppgifter

  Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.