Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Yoga och yogaplugg <3

Hör och häpna- jag börjar bli frisk! I måndags var den första dagen som jag faktiskt började känna mig ok.

Den här veckan har jag startat med lugn yoga på luncherna och det har varit helt perfekt som mjukstart. Den typen utav lugn yoga som jag gått på är ingen favorit i vanliga fall men som just ju passat finfint.

Nästa vecka hoppas jag på att kunna ta lite tuffare klasser som jag gillar mest. Jag har ju inte rört på mig ordentligt på nästan fyra veckor! Blir galen av tanken och det kryper i kroppen på mig! Jag längtar så mycket till Factor också, att få kunna riva av några svindlande, tuffa träningspass och blanda det med go yoga <3

Plugga gör jag också- det är så jävla kul! Jag önskade det fanns mer tid dock men jag får verkligen planera.

Apropå planera så åker jag till Göteborg nästa vecka på ytterligare en utbildning. Nu är det dags för EPB (Evidensbaserad praktik) fot och knä. Herregu va spännande det ska bli! Som grädde på moset ska jag bo på ett Spa hotell och riktigt götta mig de två nätter och tre dagar jag är där. Mmmm!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

    1. Hej Emma! Boken heter “Your guide to functional Anatomy in Yoga- The key muscles of Yoga” skriven utav Ray Long. Det är en utav böckerna som vi använder oss utav i Yogalärarutbildninge, jag ÄLSKAR den!!! Helt fantastiskt bra bilder och bra beskrivningar.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.