Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningYoga/Meditation

Första dagen på yogalärarutbildningen <3


Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN jävlars äntligen är dagen här. Dagen då yogalärarutbildningen startar. Dagen då jag ska få göra det som jag så länge velat göra. Lära mig, förkovra mig, nörda ner mig, filosofera, yoga, meditera, prata massa yoga, bara vara där. Där i allt det smaskiga, det spännande och fantastiska!

Lyriskt? Jag? Vad menar du 😉

Ja, jag är så jäkla glad och taggad! Fram till december får jag och har möjlighet att djupdyka i det som ligger mig så varmt om hjärtat. Bara att vara med andra människor som känner likadant och kunna prata och flumma ut i både tal och rörelser är för mig himmelriket!

Första dagen är avklarad och jag sitter i skrivande stund på tågstationen, redo för dag två.

Det är det här jag vill göra. Jag vill utvecklas till en grym yogalärare elle yoga COACH som jag vill kalla det. Jag vill utveckla förmågan att coacha dig fram i din kropp med rörelser som gör gott för både insida och utsida. Jag vill kunna bjuda dig på en glimt eller om du vill- hela spektrat utav vad yoga är för mig.

Lycka är ett undermåligt ord idag. Jag är så, så… vad är jag egentligen? Tänk att ni velat göra något så länge men känt att:

”jag passar inte in”

”jag är inte ”yogisk” nog” (vad det du är?!)

”jag kan ingenting”

”kan inte alla positioner”

”kan inte sanskrit”

”har inte åkt till Indien och bott i ett ashram”

”jag har ju bara gått på yoga på gymet/studion men framförallt yogar hemma själv”.

Ja, den listan kan göras ännu längre. Det är nu inte förr, det är nu inte sen som jag ska göra det här. Det passar så perfekt in i mitt liv just nu. Jag har väntat på den här stunden.

ok, det blev en hel jäkla hög utav kärleksförklaringar till yoga och utbildning nu känner jag. Hö,hö,hö!

Sammanfattningsvis: jag älskar det här och ser otroligt mycket fram emot allt utbildningen har att erbjuda!

 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

  1. Hej Ania!
   Va skoj att du med kikar på utbildningar. Jag har valt att gå Veronica Jäderlunds utbildning “Everyday Yoga teacher training”. Jag är bara i början på utbildningen men känner mig redan så nöjd och glad över det jag lärt mig 🙂 Kan varmt rekommendera den!

 1. Tack för att du delar detta….det är alla dessa tvivel jag också bär på❤️Härligt att du vågade och samtidigt gör mig modigare….kanske, kanske jag är du nästa år😀

  1. Hej Monica och tack för ditt inlägg <3
   Det är många med oss som bär på dessa tankar, men vet du- bara kör! Kan jag kan du!

   Jag hoppas att du vågar ta steget, det är en fantastisk resa kan jag lova trotsa att jag bara är i början på utbildningen.
   Håller tummar och tår för att du tar steget Monica 🙂

   Varma kramar från mig!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.