Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriserade

Utbildning i viktreglering!

Haaaallåååå, här är jag! Det har varit full rulle sedan vi kom hem från semestern. Pang, bom bara! Jobb, hjälpa mamma min med flytt, jobb, Rikard jobbar mycket och ja, dagarna bara försvinner helt enkelt.

Nu är Mamma min på plats i alla fall och det känns superskönt att ha henne nära <3 Vi har vart och hälsat på i hennes nya lya plus att hon har varit hemma hos oss en hel del. Vi har mycket att ta igen!

I helgen- Fredag + Lördag var jag på en utav de utbildningar jag bokat in mig på under hösten. Det här var “Viktreglering” med otroligt duktiga Seth Ronald.

Vi gick igenom kost och nutrition, beteendeförändring, lite träning, olika personlighetstyper och mycket mer.

Vi tränade och testade lite teknik i rodden, vi körde massor med roliga lekar haha! Svettigs som tusan men riktigt skoj och toppen för gruppdynamik som vi också gick igenom.

Det var så länge sedan jag gick utbildning inom hälsa och jag verkligen njöt utav de här dagarna! I September drar jag igång en “viktminskningsprojekt”. Gruppen blev fullbokad på några timmar vilket jag är enormt glad och tacksam över. Ska bli så spännande att sätta igång att jobba med kost och träning igen.

Apropå utbildning- nu på Torsdag börjar även min yogautbildning juuuu! Herre min je vad jag är taggad ska ni veta! Sedan lite längre fram i höst ska jag även gå: “fot/knä” , “mamma-träning” och förhoppningsvis får jag till att gå “höftleds”-utbildningen också. Allt under Seth Ronalds regi igen. Galet spännande!

Lunchen en utav dagarna blev stekta risnudlar med Oumph, böngroddar och alldeles för mycket koriander.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.