Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagOkategoriserade

Utbildning i viktreglering!

Haaaallåååå, här är jag! Det har varit full rulle sedan vi kom hem från semestern. Pang, bom bara! Jobb, hjälpa mamma min med flytt, jobb, Rikard jobbar mycket och ja, dagarna bara försvinner helt enkelt.

Nu är Mamma min på plats i alla fall och det känns superskönt att ha henne nära <3 Vi har vart och hälsat på i hennes nya lya plus att hon har varit hemma hos oss en hel del. Vi har mycket att ta igen!

I helgen- Fredag + Lördag var jag på en utav de utbildningar jag bokat in mig på under hösten. Det här var “Viktreglering” med otroligt duktiga Seth Ronald.

Vi gick igenom kost och nutrition, beteendeförändring, lite träning, olika personlighetstyper och mycket mer.

Vi tränade och testade lite teknik i rodden, vi körde massor med roliga lekar haha! Svettigs som tusan men riktigt skoj och toppen för gruppdynamik som vi också gick igenom.

Det var så länge sedan jag gick utbildning inom hälsa och jag verkligen njöt utav de här dagarna! I September drar jag igång en “viktminskningsprojekt”. Gruppen blev fullbokad på några timmar vilket jag är enormt glad och tacksam över. Ska bli så spännande att sätta igång att jobba med kost och träning igen.

Apropå utbildning- nu på Torsdag börjar även min yogautbildning juuuu! Herre min je vad jag är taggad ska ni veta! Sedan lite längre fram i höst ska jag även gå: “fot/knä” , “mamma-träning” och förhoppningsvis får jag till att gå “höftleds”-utbildningen också. Allt under Seth Ronalds regi igen. Galet spännande!

Lunchen en utav dagarna blev stekta risnudlar med Oumph, böngroddar och alldeles för mycket koriander.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.