Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Helgträning!

I helgen hann jag lyxa till det med ett träningspass på Factor! Så jäkla kul! Grejen med just att träna på helgen är för att passen är en timme då istället för som på vardagarna: 8-12 min. Tro mig, de 8-12 minutrarna är dööööden Hahha! Men det var riktigt kul att få utmana sig med längre pass.

Det var “snatch” i woden och min teknik var totalt kass! Herreguuuuu! Inte så konstigt egentligen då jag inte snatchat på säkert två år. Dels pga ryggbesvär och sedan graviditet. Så tja, det som inte övas på…

Här är lördagens pass, svettigt men kul!

Jag har även hunnit med att yoga, skriva lite och läsa. Skulle vilja ha ner tid till att läsa. Det finns liksom inte. Det blir snuttar här och där, samma med yogan. När Elmo tillåter liksom.

Imorgon ska jag för första gången yoga med gänget från “Västerås Stad”. Ska bli superkul och jag är förväntansfull över att få träffa alla nya själar!

Nu blir det mat! Marinerad tofu (marinad gjort på soja, vitlök, lite chili och riven ingefära) med sötpotatis, blandsallad, böngroddar och broccolie. Mums!

Ps. Imorrn kommer en superövning för ven och rumpa upp på Instagram;) Kommer brännas och kännas! Ds.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.