Denice Lundevall
Yoga World
  • Tre Finncrisp
  • 1/2 avocado
  • Ku-mato Tomater (mörka, smakrika tomater)
  • Salt
  • Pumpakärnor

Det blev egentligen tre finncrisp trots att det är två på bilden. Den tredje såg så dassig ut haha, så den fick inte vara med på bild.

Ekologiskt kaffe på det med Oatlys havredryck! Perfekt mellis för mig!

I tisdags hade jag mitt första yogapass med de anställda inom Västerås Stad- så kul! Vilket mysigt gäng <3

De var väldigt positiva efteråt vilket kändes så skönt att få höra då det är en helt ny grupp själar, jag vet inget om dem eller vad de önskar. Jag hade min plan förberedd med övningar vi skulle köra men den ändrades under passets gång just för att jag man ju känner av gruppen. Så blir det oftast, man (jag!) gillar att anpassa allt eftersom passet fortskrider. Så till nästa gång har jag tagit bort något och adderat något så det blir perfekt för just den här gruppen.

Ser fram emot nästa Tisdag!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.