Denice Lundevall
Yoga World
  • Tre Finncrisp
  • 1/2 avocado
  • Ku-mato Tomater (mörka, smakrika tomater)
  • Salt
  • Pumpakärnor

Det blev egentligen tre finncrisp trots att det är två på bilden. Den tredje såg så dassig ut haha, så den fick inte vara med på bild.

Ekologiskt kaffe på det med Oatlys havredryck! Perfekt mellis för mig!

I tisdags hade jag mitt första yogapass med de anställda inom Västerås Stad- så kul! Vilket mysigt gäng <3

De var väldigt positiva efteråt vilket kändes så skönt att få höra då det är en helt ny grupp själar, jag vet inget om dem eller vad de önskar. Jag hade min plan förberedd med övningar vi skulle köra men den ändrades under passets gång just för att jag man ju känner av gruppen. Så blir det oftast, man (jag!) gillar att anpassa allt eftersom passet fortskrider. Så till nästa gång har jag tagit bort något och adderat något så det blir perfekt för just den här gruppen.

Ser fram emot nästa Tisdag!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.