Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

Att läsa tarot <3

För flera, flera år sedan köpte jag en tarotkortlek. Jag har alltid dragits till det men liksom struntat lite i min känsla. för flera år sedan testade jag mig fram lite. Jag “spådde” mig själv och några i min familj sedan rann det ut i sanden. Jag fastande liksom inte riktigt. Det var något som fattades kände jag och slutade helt.

Nu, nu är jag på en helt annan plats i livet. Jag är öppen, mottaglig och har utvecklat en superkänslighet som jag aldrig känt förr. Det är en häftig känsla om en vågar lita på den, lyssna på den. Det har jag inte gjort förr. Jag har alltid sagt “nej jag har ingen magkänsla, ingen intuition” och så vidare. Visst har jag haft båda men jag har varit så “blockerad”. Blockerad utav gamla händelser i mitt liv som klamrat sig fast i min kropp.

Idag är det annat! Jag fick en känsla och gick och köpte mig en ny tarotkortlek, verkligen kände in vilken jag skulle köpa. Igår la jag min första omgång…jag vet inte vad jag ska säga förutom WOW! Alla kort bara talar till mig?!

Jag vet, jag veeeeet att det kan låta helt galet MEN ni som gillar sånt här kan ju fortsätta läsa haha!

Jo, varje kort jag drog var så precis att jag nästan blev lite rädd! Men det är kanske inte så konstigt att det är lättare för mig nu när jag som sagt är mer öppen och mottaglig.

Jag blev så glad och ser fram emot att lära känna min kortlek och jobba med den var och varannan dag.

Dagens kort:

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.