Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagYoga/Meditation

My book of thoughts<3

När jag yogar har jag alltid “My book of thoughts” (engelska för det låter ballare så, hehe) i närheten. Där skriver jag ner vad helst som dyker upp i mitt huvud. Det kan vara ett ord, ett minne, en låt, ja vad som helst egentligen.

Jag har alltid skrivit ner mina tankar och när jag började yoga kände jag att det passade så väl in! När jag yogar så tänker jag ibland på aaaallt, medan andra dagar är jag som helt inne i min matta.

Det är väldigt intressant och ibland sjukt roligt att läsa det jag skrivit, haha!

Mina tankar är bara för mig så det spelar ingen roll vad som står, hur eller om det ens är läsbart.

Ibland har det stått- POTATISMOS!!! Det var när jag var gravid och var galet sugen på just potatismos. Medan andra gånger har det dykt upp idéer, djupa funderingar om vår existens och så vidare- sådant som jag mest funderar över.

Att ha en bok att skriva ner sina tankar är för mig magiskt! Med magiskt menar jag att det kan hända så mycket i medvetandet när du just blir medveten om vad du tänker.

Har du en bok du skriver i? En dagbok kanske? Berätta gärna <3

Btw nu är jag tillbaka från “julledighet” och har kommit igång med träningen igen! Mer inlägg från mig kommer from nu ? Jag behövde en liten “break” kände jag.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.