Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegfest dag 1, så gick det!

Efter en härlig dag med mycket folk, grymma debatter och en och en annan svettig armhåla (på mig själv) så känner jag mig rätt nöjd med min insats under dagen som konferencier. Kände mig lite svamlig emellanåt men jaja, det hör till.

Jag och underbara Mattias Kristiansson –grundaren utav Matmagasinet VEGO, fick dela ut ett (utav två) Vegfestpris som gick till fantastiska Jessica Thiel ?

Mattis och Jessica är två härliga människor som brinner för växtbaserad kost precis som jag själv.

En idolbild var jag ju tvungen att sno med en utav mina främsta matinspiratörer; Mattias! Jag vet inte varför jag alltid, ALLTID ser så skitnödig ut när jag ska le och se snäll ut på bild?! Det är nästan lite synd om mig ju!

Massor med god mat, desserter, snygga prylar att köpa finns på mässan. Om ni inte hann dit idag så kör vi sista dagen imorgon- kom vetja!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.