Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegfest dag 1, så gick det!

Efter en härlig dag med mycket folk, grymma debatter och en och en annan svettig armhåla (på mig själv) så känner jag mig rätt nöjd med min insats under dagen som konferencier. Kände mig lite svamlig emellanåt men jaja, det hör till.

Jag och underbara Mattias Kristiansson –grundaren utav Matmagasinet VEGO, fick dela ut ett (utav två) Vegfestpris som gick till fantastiska Jessica Thiel ?

Mattis och Jessica är två härliga människor som brinner för växtbaserad kost precis som jag själv.

En idolbild var jag ju tvungen att sno med en utav mina främsta matinspiratörer; Mattias! Jag vet inte varför jag alltid, ALLTID ser så skitnödig ut när jag ska le och se snäll ut på bild?! Det är nästan lite synd om mig ju!

Massor med god mat, desserter, snygga prylar att köpa finns på mässan. Om ni inte hann dit idag så kör vi sista dagen imorgon- kom vetja!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.