Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Vegansk stadsfestival imorrn!

Yepp, Yepp YEPPERS! Imorrn smäller det! Fasen så skoj det ska bli! Andra upplagan utav “Vegfest” går av stapeln imorgon och på Söndag och jag får äran att agera konfrencier och dela ut vegfestpriset tillsammans med grundaren utav matmagasinet Vego- Mattias Kristiansson. Superkul och ärad är jag och ser så mycket fram emot spännande föreläsningar, smarrig mat, spännande veganska produkter att smaka, testa och köpa och mycket mycket mer!

Kommer ni? Kika in på hemsidan för mer infon. Festivalen är GRATIS för alla och vill man donera en slant så får man göra det ??

Repar på scen:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.