Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Från sjuk till frisk och frisk till sjuk?!

Ja, ok. Ibland är jag inte den vassaste kniven i lådan MEN jag kände mig så mycket bättre på Torsdag kväll att jag kände att jag ville och kunde jobba på Vegfest i helgen ändå. Mje, det var faktiskt int bara jag som tänkte så. Även Rikard märkte att jag mådde bättre och höll med om att jag borde kunna jobba.

Sagt och gjort! Det var så jäkla skoj att återigen få äran att vara konferencier på mässan. Jag tillsammans med goa Anna utgjorde ett fabulöst team om jag får säga det själv. I alla fall tyckte vi själva det, haha!

Men, på lördag kväll var jag höet slut och kände mig sjuk igen. På Söndag mådde jag bättre på dagen men på eftermiddagen höll jag på att ge upp. Bihålorna började kännas igen och nästäppan likaså. På Måndag vaknade jag med superont i halsen (igen) ont i bihålorna (igen) snoret rinner om vartannat och täpper till om vartannat (igen).

SKITJOBBIGT! Fan va arg jag är. Ja, riktigt arg för jag orkar inte vara sjuk mer. Nej, vem orkar det egentligen?

Jag har såklart inte tränat på 1 1/2 vecka nu, inte yogat heller. mediterat lite men inte varje dag för jag har helt enkelt inte kunnat slappnat av med den hemska huvudvärk som bihålorna ger mig.

Jag smittade såklart hela familjen men nu börjar de må bättre och Elmo är tillbaka på förskolan idag. Det är skönt för då har jag tid att bara vila, sova, och ta det lugnt utan att ha ett uttråkat barn hemma som.

Så har hela min förra vecka sett ut och nu även starten på denna. Yogan skulle jag köra igång igen med Västerås Stad idag men har såklart ställt in den. Det går inte. Usch, nu är jag “stackars mig- Denice” som jag absolut inte gillar.

Det är bara att rida ut det här och vila så gott det går.

Det var i alla fall en underbar helg med massor utav god mat, spännande föreläsningar, härlig musik och trevliga människor. Hoppas vi ses 2019 1-2 Sept på nästa Vegfest!

NUs ka jag dricka färnkålsté, duscha och sen sova.

 

Besos <3

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.