Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräning

Formstatus, uppdatering!

Hela helgen har jag gottat mig med glass, chips och kakor. Det var inte planen haha! Planen är att smaska 1-2 dagar i veckan och inte 3, men nu blev det som det blev. 

Nåja! Vågen pekar neråt och så gör även måtten, inte några braksiffror men det går framåt sakta men säkert. Det sitter framförallt på mina lår och rumpa. På magen med såklart men den drar sakta men säkert ihop sig mer och mer. Det är även där måtten minskat som mest. 

Ett litet felsteg jag gjort är att jag glömde bort att mäta mig när jag startade den här “lilla viktresan”?! Jag vägde mig bara vilket ju är idiotiskt! Så, måtten började jag ta 2/6 men vikten tog jag 25/5… jag har alltså bara mätt mig två ggr men vägt mig tre ggr. Äh, här nedan har ni måtten i alla fall. Planen är även att mäta+ väga på Fredagar men det glömde jag såklart bort i Fredags så det blev igår, Lördag istället. Haha, inte så van vid att väga och mäta mig hela tiden. 

Mått tagna Lör 10/6:

Vikt: -0.3 kg på 1 vecka. -1.9 kg totalt sedan starten 25/5

Midja: -4.5 cm på 1 vecka 

Lår: – 1 cm på 1 vecka

Rumpa: -1 cm på 1 vecka

Maten har gått bra och jag känner mig pigg och alert förutom de dagar då jag slarvar och inte tar en powernap. Jag behöver verkligen göra det varje dag för att orka med känner jag. 

Denna veckas aktivitet:

  • 1 intervallpass utomhus
  • 4 powerwalks 

Nästa veckas plan är två träningspass och 5 promenader. 

Bild från gårdagens promenix, stolt och glad då jag igår vart Mamma till världens bästa Elmo i 3 veckor ?Älskar min lilla familj, älskar mitt underbara liv! Är så tacksam för allt ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.