Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Sjukstuga

Elmo lillen har haft superhög feber till följd utav tänder som växer. Vi har varit henna i tre dagar men idag kunde han gå till förskolan igen<3

Lillen, han har varit så ledsen och det skär i hjärtat på mig att se honom så utpumpad och ha så ont. Men efter att ha fått hämta hem honom från förskolan idag och se hur kul han har där så glömmer jag de dagar som varit.

Det har såklart inte blivit mycket gjort härhemma varken med plugg eller annat. Jag är glad för att jag lämnade in läxorna i tid i söndags för det hade ju inte gått att göra ett skvatt när Elmo varit sjuk.

Imorrn blir mitt första träningspass den här veckan- det ser jag mycket fram emot!

Bild: Min lilla älskling trött och lite ledsen men kan mysa i min famn ändå med sin snuttefilt <3 Älskade barn!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.