Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Ammat “in public”!

Idag tog jag, Rikard, hand mamma och syster en lång jäkla promenad på lite över 2 timmar i det magiska vädret. Det var en lugn promenad som avslutades med ca 5 min kvar innan vi nått hemmet. Elmo vaknade och ville absolut inte ligga kvar i vagnen utan mat! FEEED ME- skrek han haha! 

Japp, de va ba att slita fram tutten och börja mata honom. Det var första gången jag var ute och ammade! Kändes hur bra som helst ? Han blev nöjd och kunde ligga i vagnen igen tills vi kom hem. Mys pys!

Ammning pågår, stoltast i världen! 


Ett stopp vid vattnet innan hemgång:


Faster Anja fick träffa Elmo för första gången: 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.