Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Citron och ingefärsdryck, recept

Efter att snaskat rejält i helgen: chips, paj och bubs så är det skönt att starta Söndagen med gröt och ingefärsdryck. 

Gör såhär:

Koka upp 1 litet vatten och låt svalna något. Riv ner ca 2 cm ingefära och pressa 3 färska citroner ner i vattnet. Häll upp i valfri behållare/flaska och ställ in i kylen. 


Supergott att ta fram och smutta på ?

Igår skulle jag ha vart på ett möte och gått på promenad, men Elmo var så gnällig hela dagen och sov i korta stunder varvat med att äta i korta stunder vilket gjorde att jag inte kom loss helt enkelt. Så kan de va! 

Idag ska vi köpa en bröstpump så jag kan pumpa ut mjölk och ha i kylen så kan Rikard mata honom när jag inte är hemma. Som det är nu blir man ju rätt låst. Bröstpumpen kommer att hjälpa suuuupermycket! Skönt även för Rikard att kunna mata Elmo och känna att det inte bara är “mamma som duger”. Det avslastar även mig otroligt mycket att kunna göra ärenden utan att känna stressen “Åh, Elmo kanske vaknat snart, skriker och vill ha mat”!  

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.