Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptTräning

Jag är en guldmedaljör!!!

För några år sedan blev jag silvermedaljör i tävlingsgrenen Bikinifitness. Det var en stor dag för mig och jag fick “valuta” för allt mitt hårda slit. Jag var så lycklig- min första pallplats! 

Idag, idag är jag guldmedaljör i livet! Jag har vunnit det största och bästa priset man kan vinna- jag ska bli mamma, vi ska bli föräldrar. Waaaaow! Det är så stort! Jag är så stolt och lycklig! 

Att längta tillbaka till sin vanliga kropp, att få känna sig lätt, stark och uthållig igen är något jag absolut gör. Men jag kommer dit, jag kommer tillbaka till min vanliga kropp. Det ska jag bevisa för er att det går. Och jag ska bevisa för er att det går att göra på ett hälsosamt sätt, utan hets, tvång eller annat jobbigt. Balans <3 

Ni kommer att få följa min “resa” tillbaka här på bloggen såklart. Här kommer jag att dela med mig utav aaaallt jag gör för att komma tillbaka till min vanliga form igen. Allt från vad jag äter, hur, när, vad jag tränar, hur, när osv. 

Meeeeen än så länge är det 7-10 veckor kvar haha! Bebben ska ut, vi ska landa och kroppen ska få läka. Seeeeen hörni, sen är det dags! 

4 kommentarer

 1. Grattis! då har vi ungefär lika många veckor kvar, jag har BF 28/6. Ska definitivt komma ihåg att kika in här för lite pepp!

  1. Grattis Caroline! Fasiken så spännande och så nära inpå våra födslarr är, wiiiihaaa!

   Du är så varmt välkommen in här och kika efter tips och inspiration 🙂

   Lycka till nu med allt och jag hoppas på att få höra här hur det gått för det 🙂

 2. Grattis! då har vi ungefär lika många veckor kvar, jag har BF 28/6. Ska definitivt komma ihåg att kika in här för lite pepp!

  1. Grattis Caroline! Fasiken så spännande och så nära inpå våra födslarr är, wiiiihaaa!

   Du är så varmt välkommen in här och kika efter tips och inspiration 🙂

   Lycka till nu med allt och jag hoppas på att få höra här hur det gått för det 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.