Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & ReceptTräning

Jag är en guldmedaljör!!!

För några år sedan blev jag silvermedaljör i tävlingsgrenen Bikinifitness. Det var en stor dag för mig och jag fick “valuta” för allt mitt hårda slit. Jag var så lycklig- min första pallplats! 

Idag, idag är jag guldmedaljör i livet! Jag har vunnit det största och bästa priset man kan vinna- jag ska bli mamma, vi ska bli föräldrar. Waaaaow! Det är så stort! Jag är så stolt och lycklig! 

Att längta tillbaka till sin vanliga kropp, att få känna sig lätt, stark och uthållig igen är något jag absolut gör. Men jag kommer dit, jag kommer tillbaka till min vanliga kropp. Det ska jag bevisa för er att det går. Och jag ska bevisa för er att det går att göra på ett hälsosamt sätt, utan hets, tvång eller annat jobbigt. Balans <3 

Ni kommer att få följa min “resa” tillbaka här på bloggen såklart. Här kommer jag att dela med mig utav aaaallt jag gör för att komma tillbaka till min vanliga form igen. Allt från vad jag äter, hur, när, vad jag tränar, hur, när osv. 

Meeeeen än så länge är det 7-10 veckor kvar haha! Bebben ska ut, vi ska landa och kroppen ska få läka. Seeeeen hörni, sen är det dags! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Grattis! då har vi ungefär lika många veckor kvar, jag har BF 28/6. Ska definitivt komma ihåg att kika in här för lite pepp!

  1. Grattis Caroline! Fasiken så spännande och så nära inpå våra födslarr är, wiiiihaaa!

   Du är så varmt välkommen in här och kika efter tips och inspiration 🙂

   Lycka till nu med allt och jag hoppas på att få höra här hur det gått för det 🙂

 2. Grattis! då har vi ungefär lika många veckor kvar, jag har BF 28/6. Ska definitivt komma ihåg att kika in här för lite pepp!

  1. Grattis Caroline! Fasiken så spännande och så nära inpå våra födslarr är, wiiiihaaa!

   Du är så varmt välkommen in här och kika efter tips och inspiration 🙂

   Lycka till nu med allt och jag hoppas på att få höra här hur det gått för det 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.