Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Bloggträff i  Norrköping! 

I lördags morse bar det alltså av till Norrköping för en dag med träning, inspiration nya bekantskaper. Det var sjukt trevligt att får träffa hela gänget från Hälsa & Fitness och Fitness for men (ingen bild på hela killgänget tyvärr). Vilket gäng vi är och vilken härlig bloggplattform H&F är som verkligen går in för att lära känna oss och låta oss lära känna varandra bloggare emellan. Love! 


Dagen började med samling och en fet goodiebag- grymma skor från Salming, smask från Barbells (även om jag inte kunde äta det så tyckte Rikard iaf att det smakade fint när jag kom hem, hehe) och gummiband från Abilica. Ni vet ju hur jag älskar mina gummiband, perf! 


Efter samling var det dags för träning. Bloggkollegan/orna Pisha höll i en kanonuppvärmning


och efter det hade Frida en liten snabbgenomgång utav proggression på handstand. Jag vill inte stå på händer eller huvud just nu men jag är med och lyssnar, tittar och lär.

Till slut var det dags för själva träningen och alla fick såklart göra vad de kände för. Grabbarna och några till ville köra i gymet mesans vi andra satte ihop ett gutt cirkelpass på 6 stationer. Vi körde 1 min jobb, 10 sek vila och fem varv totalt. Svettas lackade och vi hade sköj! 


När passet var klart var det dags för lunch. Mums! Gott från Hälsofreak bjöds vi alla på och självklart hade de ordnat med veganskt till mig <3 

H&F-redaktionen hade sedan en presentation av vilka de är, hur de jobbar osv. Vi alla bloggare/influencers fick också chansen att presentera oss för varandra och berätta lite om vår bakrund osv. 

Runt 14.00 var jag tvungen att dra mig hemåt, jag hade en bit att åka (som många andra) och jag är extra trött nu i slutet av graviditeten så jag behöver verkligen vila när jag behöver, haha! Var tvungen att prata med min Älsk i telefonen för att inte somna bakom ratten, mjaoooo! 

Summa sunmarum- en kanondag helt enkelt! Så jävla kul att träffa alla! Ser fram emot nästa gång.

Hörni, imorrn bitti är det dags för träning! Intervaller står på schemat. Vad ska du träna imorrn? 


Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.