Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Bloggträff i  Norrköping! 

I lördags morse bar det alltså av till Norrköping för en dag med träning, inspiration nya bekantskaper. Det var sjukt trevligt att får träffa hela gänget från Hälsa & Fitness och Fitness for men (ingen bild på hela killgänget tyvärr). Vilket gäng vi är och vilken härlig bloggplattform H&F är som verkligen går in för att lära känna oss och låta oss lära känna varandra bloggare emellan. Love! 


Dagen började med samling och en fet goodiebag- grymma skor från Salming, smask från Barbells (även om jag inte kunde äta det så tyckte Rikard iaf att det smakade fint när jag kom hem, hehe) och gummiband från Abilica. Ni vet ju hur jag älskar mina gummiband, perf! 


Efter samling var det dags för träning. Bloggkollegan/orna Pisha höll i en kanonuppvärmning


och efter det hade Frida en liten snabbgenomgång utav proggression på handstand. Jag vill inte stå på händer eller huvud just nu men jag är med och lyssnar, tittar och lär.

Till slut var det dags för själva träningen och alla fick såklart göra vad de kände för. Grabbarna och några till ville köra i gymet mesans vi andra satte ihop ett gutt cirkelpass på 6 stationer. Vi körde 1 min jobb, 10 sek vila och fem varv totalt. Svettas lackade och vi hade sköj! 


När passet var klart var det dags för lunch. Mums! Gott från Hälsofreak bjöds vi alla på och självklart hade de ordnat med veganskt till mig <3 

H&F-redaktionen hade sedan en presentation av vilka de är, hur de jobbar osv. Vi alla bloggare/influencers fick också chansen att presentera oss för varandra och berätta lite om vår bakrund osv. 

Runt 14.00 var jag tvungen att dra mig hemåt, jag hade en bit att åka (som många andra) och jag är extra trött nu i slutet av graviditeten så jag behöver verkligen vila när jag behöver, haha! Var tvungen att prata med min Älsk i telefonen för att inte somna bakom ratten, mjaoooo! 

Summa sunmarum- en kanondag helt enkelt! Så jävla kul att träffa alla! Ser fram emot nästa gång.

Hörni, imorrn bitti är det dags för träning! Intervaller står på schemat. Vad ska du träna imorrn? 


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.