Denice Lundevall
Yoga World

Japp! Mer recept kommer upp i bloggen framöver och det hoppas jag att ni kommer att gilla.

Jag var hos Mormor i Tisdags och och sov över. Vi snackar aaaalltid recept och bakar eller lagar mat ihop när vi ses haha, så jag blev taggad nu att göra lite sköj till helgen, bl.a. scones och havre-banan-kokos-muffins. Allt nyttigt såklart 😉 och recept kommer upp här i bloggen såklart.

Träna då? Jo, i tisdags tränade jag, igår tänkte jag ta vilodag för jag hade planerat träning idag och imorrn. Meeeeen inatt sov jag så illa då jag drömde mardrömmar (som jag gör rätt ofta nu i slutet av graviditeten, tydligen vanligt) och mådde även lite illa under majoriteten av natten. Kräktes inte men det var en såndär “mild” men enveten illamående. Om ni hajar vad jag menar.

Tja, så träningen hittills denna vecka har endast bestått utav 1 intervallpass på Factor i tisdags. Tänkte ta en promenad imorgon i allafall och hålla mig i närheten av hemmet och Factor för kisspauser, haha! Det behövs kan jag lova! Det går inte en timme utan att jag behöver kissa, så promenader är ju väldigt begränsade även om jag sååååå gärna vill vara ute i det vackra vädret och promenera. Jag får planera helt enkelt så det är nära till närmsta toalett.

Vi gjorde mat tillsammans Mormor och jag, det blev ugnsrostade rotfrukter: potatis, palsternacka, butternutpumpa, selleri, lök och vitlök. Olja och salt på det sen in i ugnen på ca 220 grader i 30 min ungefär. Till det hade vi sojabullar. Mums!

OBS! på bilden är rotfruktern råa, dvs innan vi ugnsrostade 😉


Till efterrätt: fruktsallad med äpple, banan, apelsin, fikon, katrinplommon, valnötter och sötmandel.

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.