Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Veganburgare!

Idag har vi flyttat åt Rikards Mamma, efter det åt vi på “Bite Lines” i stan. Ett ställe där de har burgare, pizza och sånt. De hade en väldigt trevlig veganburgare till min stora förvåning. Det som var så jävla nice var att de hade oooooost på!!! Mums! De flesta vegoburgara jag ätit har varit sådär- själva burgaren smakar oftast likadant, sedan är det “bara” dressing på, aldrig smält ost. Men här, här var det en härligt smält ost som gifte sig bra med mina tillval: hickorysås, vitlöksstekt portabellosvamp, soltorkad tomat och lökringar. Gooootte! 

Proppmätta åkte vi sedan och kollade på en fotbollsmatch som deras släkting spelade- efter det en snabbfika på hans systers jobb och efter det…ja hur ska jag bäst utrycka det, jag var trött som ett jävla as! Somnade typ i bilen och slocknade diiiiirekt när vi klev innanför dörrn. Att ha flera aktiviteter under en dag gör mig galet trött nuförtiden, speciellt om jag inte får ta en powernap emellan haha! Livet som preggo! 

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.