Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Jag gillar inte godis

Vi är i Sundsvall just nu och hälsar på över helgen och igår när vi var på mataffären köpte jag……. godis!?!?!!! Lösgodis?!!! 

Jag minns inte när jag köpte lösgodis sist- jag tycker inte ens om det, därav alla utropstecken och frågetecken haha!  Det måste vara över 5 år sedan jag åt lösgodis, minst. Glass är ju min grej som ni kanske vet. Glass, bröd, nachos eller lantchips- muuuums! 

Men i alla fall, till saken! På förra “vegfest-mötet” så hade vi ju lite knytis och då var det en tjej som hade med sig just godis. Veganskt såklart och jag smakade. Gooooott! De heter “bubs” och även om det är sjuuukt sött med godis så tyckte jag det var singott just där och då! Jag har ätit bubs förut och tyckt – mjeeee nej tack! Godis är som sagt inget jag gillar men nu har jag vart sugen på Bubs enda sedan det mötet var, dvs i en månad! Igår tog jag tag i det och köpte en jävvvvla massa bubs! I alla smaker de hade och det blev FÖR mycket godis kan jag lova, haha! 

Det är så intressant att graviditeten kan göra att jag nu tyckte att just det här godiset var svingott. Tryckte i mig en hel del igår kan jag lova, så nu vill jag nog aldrig äta det igen, haha! Skyller aaaaallt på Elmo ?? Idag går vi förresten in i vecka 33, wiiiiihaaaaa! 

#buuuuubs

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

4 kommentarer

 1. Fränt hur kroppen reagerar annorlunda som gravid, har druckit kaffe (förvisso pulverkaffe) som vatten typ men försöker jag dricka en liten kopp nu så smakar det bara illa. Haha, bebben gillar nog inte kaffe 😉
  Kul att se du också är lyckligt lottad och kan träna på! Lycka till nu sista veckorna

  1. Ja visst är kroppen heeeelt fantastisk! Jag blir lika “amazed” för varje dag som går- vår kropp är verkligen gjord för att fixa det här, båda att “baka” bebisen, men sedan att låta den bakas i 9 hela månader, föda ut ebben, läka ihop och ge mat till bebisen.Helt galet häftigt!

   Alla är vi olika och äter/dricker olika. Som sagt det är ju helt ok att dricka kaffe men jag kände redan innan att jag inte ville det 🙂 Hahah kan va så att ebben din inte gillar kaffe haha 😉 Te kanske är godare? Testa! Jag älskar te med, kika på “rooibos-te” dvs rött te som är koffeinfritt, supersmarrigt och fullt med antioxidanter.

   Tack så mycket, ja jag är väldans glad att jag fått må så bra under graviditeten och nu ser vi fram emot att får träffa den här lille krabaten som leker karate i magen min <3

   Tusen tack!Förstår jag det rätt- är du gravid nu eller har du fått barn? 🙂

 2. Fränt hur kroppen reagerar annorlunda som gravid, har druckit kaffe (förvisso pulverkaffe) som vatten typ men försöker jag dricka en liten kopp nu så smakar det bara illa. Haha, bebben gillar nog inte kaffe 😉
  Kul att se du också är lyckligt lottad och kan träna på! Lycka till nu sista veckorna

  1. Ja visst är kroppen heeeelt fantastisk! Jag blir lika “amazed” för varje dag som går- vår kropp är verkligen gjord för att fixa det här, båda att “baka” bebisen, men sedan att låta den bakas i 9 hela månader, föda ut ebben, läka ihop och ge mat till bebisen.Helt galet häftigt!

   Alla är vi olika och äter/dricker olika. Som sagt det är ju helt ok att dricka kaffe men jag kände redan innan att jag inte ville det 🙂 Hahah kan va så att ebben din inte gillar kaffe haha 😉 Te kanske är godare? Testa! Jag älskar te med, kika på “rooibos-te” dvs rött te som är koffeinfritt, supersmarrigt och fullt med antioxidanter.

   Tack så mycket, ja jag är väldans glad att jag fått må så bra under graviditeten och nu ser vi fram emot att får träffa den här lille krabaten som leker karate i magen min <3

   Tusen tack!Förstår jag det rätt- är du gravid nu eller har du fått barn? 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.