Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Borta hela dagen!

Ärenden, en supertrevlig sushilunch med en gammal kollega, föräldragrupp, mer ärenden, lite fransjobb och sen hemma runt 20.00!

Imorrn bitti blir det träning, sen jobb och planering/packning inför helgens kryssning med “Hälsokicken” och VikingLine som jag har äran att få åka med på i år igen! Ska bli så skoj! På lördag kastar ankaret loss och vi åker på en grymt rolig träningsresa igen med god mat, skratt och såklart en massa rolig träning och föreläsningar- Love! Hoppas jag får äran att träff några utav er läsare ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.