Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagMammaträningTräningTräningsfilmer

“Rrrrrrumpcirkelpass”, filmklipp ;)

Tränade ett pass 11.35 som började med att jag var kallsvettig, illamående, skakig och yr!? Detta INNAN jag ens börjat träna. Mådde inte alls bra de 10 minuterna innan passet skulle börja men som tur är så är man ju omringad utav fantastiska människor på Factor <3 En shout out till Bettan och Charlotte som båda kom med bra tips att ta till när man mår så under graviditeten. Eftersom jag mår så bra och inte haft några problem med yrsel, illamående, skakighet osv som jag hade idag så står jag lite handfallen och vet inte riktigt vad jag ska ta till.

Charlotta sa åt mig att äta nåt litet och alltid ha med sig nåt att ta till ifall det händer igen, hon hade själv vart med om liknande under en utav sina graviditeter. Sagt och gjort, svalde en banan och en nötbar. Bettan sa åt mig att lägga mig med fötterna uppåt och bara andas, so i did. Efter ca 13 min mådde jag bättre och kunde vara med på passet. Tog det lugnt i början, kände av men sedan kunde jag köra som vanligt för allt kändes bra.

Nåja, efter passet så ville jag köra lite mer såklart och det blev såklart (igen!) rumpa, lite ben och flås.

Dagens rump-pass, 4-5 set, 15- 20 reps (superset= 2 övn. i rad utan vila) :

  1. Superset: Lår-abduktion + cable kickback i cable. Se tidigare klipp HÄÄÄR
  2. Liggande “grodlyft” med minibands (vill du öka vikten, lägg en hantel på höften)
  3. Superset: Knäböj med vikt, sidohopp över stepbräda. 4 reps/ ben= 8 reps= 1 set. Gör totalt 4 set. Sidohopp över lådan 20 reps
  4. Superset: “Svepande” gång med minibands, ca 20 steg fram och 20st bakåt+ sidogång 20 steg åt höger och 20 steg åt vänster
  5. Sista klippet visar jag bara på hur den “svepande” gången ser ut ovanifrån.

De dagar jag kör pass har jag nu börjat att köra lite lättare rumpövningar som avslut. De dagar som jag “enbart” kör gym så fokuserar jag på lite tyngre övningar.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.