Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Ordning och reda

Idag har det städats och fejats härhemma kan jag lova. Städfirman som de tidigare ägarna anlitat har verkligen gjort ett pissjobb rent ut sagt! Så snuskigt! Såklart har vi klagat och begärt kompensation för  all tid vi fått lägga ner på att “dubbelstäda”.

Nåja, nu är det rent och fint här i alla fall och det känns så jäkla skönt. Längtar såååå tills att målarna är klara så vi kan börja packa upp allt. Nu är det ganska mycket som inte går att packa upp för de rummen inte är klara. Bara att ha tålamod nu 😉 

Nu på kvällen blir det detta smarr som kvällen;

  • Blomkål och morötter med guaccemole
  • Hackad banan, päron, mixade bär och kokoschips 

Fint kvällssnack kan jag lova. Jag har ätit så sjukt dåligt förra veckan då vi inte orkat laga mat pga packning, flytt och städ- plus haft Rikards mamma på besök, då blir det en del snask. Har blivit pizza, chokladbollar, glass och annat skräp. Så skönt att komma i fas med flytten nu, kylskåpet och frysen är fylld med FAB-food ?? Så imorrn blir det en massa matlagning i det sprillans nya köket ? och träning på kvällen. DE behöver jag verkligen kan jag lova! 


Imorrn är jag uppe med tuppen för att gå på något som kallas för “frukostklubben“. Det är en frukost (no shit!) där nya som gamla företagare och arbetstagare går på för att knyta kontakter, få lite inspiration osv. Har gått på ett sådant förut som anställd- imorrn går jag som “framtida-egen-företagare” yäääy! Ska bli skoj! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.