Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Flytt, stök å bök!

My gooood säger jag bara! Jag är helt slut! Vi har flyttat hela lördagen och även lite idag- varit på Ikea, Mio, sängaffärer, elaffärer och Gud vet allt. “Pooped” är ordet.

Jag är så tacksam över all hjälp vi fått!!! Eva, Familjen Gustavsson-Salomonsson och grymme Anton. Fy farao va tacksamma vi är för all er hjälp, kärlek till er. Och kärlek till er sol erbjudit sig hjälpa till men inte kunnat <3 

Nu har vi ääääntligen flyttta- det känns så himla skönt! Det ska målas om in hela lägenheten och det blir helt klart om ca 3 veckor. Än så länge är i alla fall vardagsrummet och vårt sovrum målat. Köket är det enda som inte ska ändras något men båda badrummen ska renoveras. Det blir lite längre fram. 

DET ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA SKÖNT ATT ÄNTLIGEN FÅ FLYTTA! Som vi längtat! Det kommer att bli så fint här när allt blir klart 🙂 

Ja, ni förstår säkert varför det inte blivit några uppdateringar om träning, mat eller dylikt haha! Har haft fullt upp! Men snart, snart kommer det att lagas mat hej vilt i vårt nya, fina och större kök, LOVE! 

Bild från igår på uppackning i nya lägenheten med hjälp utav både små och stora händer ?☺️

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.