Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Dubbelpass, energispruta!

Jag vaknade sjuuuukt tidigt idag, typ 04.50…hade planerat in kvällsträning men vad gör man?! Jo- äter frulle och hoppar på första bästa passen på Factor! 

Nåja, inte de allra tidigaste. Nej, jag vill få ner frukosten först och ladda. Hade planerat att köra 2 pass i rad men tänkte såklart känna efter om de var möjligt. Det var det! Jag hade sån jäkla energi och det var så kul! 

Efter de båda passen körde jag lite extra för rumpa men egen kroppsvikt.

Nöjd och gla är jag och “Bullen” efter två sköna pass! Känns nästan som att man tar helg nu, haha! 

Dagens pass:


Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.