Denice Lundevall
Yoga World

Alldeles strax drar jag iväg till Factor för lite morgonträning- intervaller närmare bestämt., sen är dagen igång, men först vill jag posta gårdagens träning som blev ett cardiopass fullt utav svett och flås- så jäkla gött!

Den här veckan håller vi på att packa, flytta och renovera så träningen blir när den blir helt enkelt, har svårt att tidsbestämma den som det är nu. Igår blev det tex skit sen träning, MEEEEN den blev av och så skönt det var att få svettas!

Det här passet kan du köra på din “cardio-dag” eller helt enkelt bara lägga in i slutet på din vanliga träning. Varning: det är svinjobbigt så om du lägger den sist i ditt vanliga program- ta det liiiite chill. Om du “bara” kör det här programmet- se till att ta i ordentligt!

Cardio: 1 min on 20 sek off/vila. 3-5 varv

1) Sidohopp på och av mattan, båda sidor 60 sek/sida
2) crossing lunge 60 sek/ben
3) burpee-slam ball 60 sek
4) split squat jump med band i midjan 30 sek/sida
5) core: överkroppstwist med band. 4 låga, 4 i midjehöjd och 4 st i axelhöjd osv.

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.