Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/OutfitsTräning

Träningspass nr 2!

Yup- på’t igen ba! Träningsvärk? JA! Taggad ändå? JAAAAA! 

Kan inte sluta tjata om hur jäkla gutt det är att få träna igen 🙂 Tjatmoster, jag vet haha! 

Förut har jag dolt mina extrakilon (har gått upp 4 kg på 4 mån) för att vi inte gått ut med att vi är gravida förrän nu. Har haft pööösiga linnen och T-shirts på yogan för att ingen skulle börja undra. Så skönt att nu ba- Let it all hang out ?

Känner mig riktig “fluffig” MEN det är helt ok, jag är gravid och mår fantastiskt! Det är det viktigaste, inte att kroppen blir större. För det kommer den onekligen bli, ännu större. Jag är inte tjock på något vis men +4 kg på mig både syns och känns. Trännngskläderna sitter lite som korvskinn nu, så det känns ju som ni säkert förstår MEEEEEN återigen, det är helt ok 🙂 im so sooooo happy! 

Kläder från Adrianakuhl.com


Dagens wod!  jag körde knäböj istället för pressar för jag vill jobba med med rumpa och ben, ALLTID ?✌️️


Efter träningen åkte jag hem till Mormor för mys och planering utav vårt veganska Julbord??Det blir min första Jul som vegan och det är såååå underbar att hela julbordet faktiskt blir veganskt! Vegansk mat är bra för alla, det har min familj förstått.

Ni kommer givetvis få ta del utav vad det blir på julbordet. I helgen ska vi baka julgodis, och på torsdag nästa vecka förbereder vi julmaten. Ska bli så kul! 

Älskade mormor hade gjort vegansk risgrynsgröt- jag ÄLSKAR risgrynsgröt ju! Det var såååå gott och smakade precis som den med komjölk i. 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.