Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Första träningspasset som preggo!

Ååååååh! Igåååååår tränade jag för första gången “ordentligt”sedan jag blev gravid. Har ju kört något helkroppspass då och då men typ bara 3-5 pass. 

Det var så underbart att få svettas, flåsa och känna musklerna få jobba. Mmmm! LOVEIT! Körde såklart väldigt lätta vikter och som sagt utan prestation. Men fy fan vad jag har längtat efter att träna!!! 

Jag avslutade dagen med ett Ashtangapass, där kändes det att jag jade tränat på dagen, haha! 

Ska alldeles strax åka iväg och köra mitt andta pass för veckan- sen bär det av till Mormor för lite mys. 

Från igår, nöjd å glad! 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.