Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Pandan tränar…

Pandan gick upp tidigt i morse med mörka ringar under ögonen  för att (hör och häpna) gå upp och träna!


 BÄM! Vaaaaa, va säger ni om de då?! Jag som avskyr morgonträning hehe! Men ibland är det fanimej gutt, gutt att ja träningen avklarad på morgonen och sen har man hela kvällen kvar, i alla fall känner jag så när det gäller Fredag, då det närmar sig helg. 

Det var mycket ben i dagens pass vilket jag ju gillar! 

Strax beger jag mig till stan för en trevlig lunch med en annan preggobrud- Linda. Hon ligger 2 veckor före oss i son graviditet och det är såååå skönt att ha någon som också ska ha barn! Man kan prata om allt, nojjor, planera vad för vagn man ska ha osv. Sjukt skönt att jag lärt känna någon som ska ha barn så nära inpå oss 🙂 Perfekt! Ännu bättre är att hon också älskar yoga ?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.