Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningTräningsfilmer

Effektiv hotellträning!

Jag var ju i Stockholm i måndags, åkte hem dagen efter. En mysig dag med Fatima och Robinsongänget på Måndagskvällen. Tisdagen var dedikerad till Fatima och mig. Vi åt lång frulle, bastade, gjorde ansiktsmask, gick sedan ut på en lunch för att avrunda eftermiddagen med en fika i hotellets lobby. Mysigt som bara den och batterierna är påfyllda!

Rummet:


Frullen:


Jag tog i vanlig ordning med mig träningskläder ifall jag ville röra på mig. Det ville jag så det blev ett snabbpass på ca 30 min inne på hotellets gym. Såååå skönt att få röra på sig! Jag blev helt slut av det “lilla” jag gjorde. Synd är dock att själva appen “imovie” som jag redigerar filmen i valde att kapa själva bildskärmen vid knäna på mig!? SÅ irriterande! Det viktigaste försvinner liksom nu och det är de olika fotpositionerna jag står i. Men jaja, ni kan ju ana hur min ena fot rör sig om ni håller koll, i alla fall på de övningarna där jag förflyttar fötterna på. Tänk att jag står på en matta med 9 stora prickar på. Tre i rad överst( 1,2 3), tre i mittenraden (4,5,6) och tre i rad längst ner(7,8,9). Så jag utför övningarna med 2 “rep” på varje prick. Ex: kör 2 rep på prick nr 1, flyttar foten till prick nr2 och utför två rep, sedan prick nr3 utför 2 rep, sedan går jag ner till mittenraden och fortsätter med prick nr 4 osv.

Jag körde alla övningar från nr 1 till 9 och sedan från 9 tillbaka till 1. Det är “ett set”. Jag körde 3 set totalt på alla övningar. Givetvis kör jag båda sidorna men det blev för långt att ha med allt det på film.

Det här passet kändes kan jag lova! Jag har fortfarande träningsvärk, gaaaah! Är så otränad just nu så det är inte klokt, haha! Sjukt svårt och jobbigt att yoga med sådan enorm träningsvärk, det gillar jag inte alls. Nu har jag dock bestämt mig för att vänta lite med den träningen och “bara” promenera+ yoga i 2-3 veckor till, sen kör jag igång med igen på Factor. När jag väl gör det kommer jag även att lägga ner tid på att filma min träning. Det är ju lite svårt när jag går på pass, ibland lyckas jag få till någon filmsnutt (nu behöver jag dock tömma telefonen på bilder och filmer för att något annat ska får plats, haha)

Se filmklippet för de övningar jag körde på hotellet:

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.