Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräning

Söndagar

Dagen började jag med en timmes promenad. Jag älskar när det är sånt här väder. Kallt och krispigt men inte för kallt. Då kan jag verkligen njuta utav vintern ❤️


Igår spenderade jag dagen hos älskade Mormor. Hon hade i vanlig ordning gjort en himmelsk vegansk soppa och bröd till den- MY. GOD! Så gott! Jag älskar verkligen soppa men gör det aldrig själv. Det ska de bli ändring på! 


Idag har jag avklarat diverse ärenden som behövde “bockas av”, pjuh så skönt! Nu kan jag lugnt krypa upp i soffan och njuta utav tända ljus, en gosig filt, smarrig mat (chili con carne, recept kommer imorrn)  och snart kommer min darling hem❤️

Sköna helg ??

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.