Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagVideoklippYoga/Meditation

Morgonyoga i sängen <3

En sak som är riktigt riktigt skönt är att yoga lite i sängen, innan du ens suttit ned fötterna på golvet för att kliva upp. Mums!

Körde en kort sekvens idag innan det var dags för frullen. Några minuter räckte gott och jag kände mig mjukare i både kropp och själ.

Jag har skrivit det förut men skriver det igen för det tål att understrykas- kom ihåg att din “morgonkropp” är mer stel än din “eftermiddagskropp”. Det är iallafall  min så de mornar jag yogar kör jag alltid en mjukare, lugnare variant. Känn av din kropp. Jag vet att jag tjatar men det är viktigt.

Något helt annat- musik. Sjukt trist är det när man inte kan ha skön musik på i sina filmklipp för att de då tas bort på FB och Youtube pga upphovsrätten, suck! Tycker att klipp med go musik förstärker hela känslan jag vill förmedla…men men. Idag såg jag att youtube hade “egna” musikklipp man kunde välja som alltså ska vara OK att ha i sina klipp. Tja, jag tog ett klassiskt stycke som jag tyckte passade bäst. Fanns inte så mycket het musik tyvärr men jag känner att det blir så mycket trevligare med något i alla fall.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4RLu8JpB3OU&w=560&h=315]

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

8 kommentarer

 1. Det är bara att söka på copyright free music på youtube så finns det massa med musik man får ladda ner och använda i sina klipp ^^

  Skön strech såg det ut att vara också 🙂

  1. Men gu va bra!!! Tack Evelina, hade ingen aning om att det fanns 🙂 Hoppas det finns lite skön musik att hitta där. Tusen tack!

   Ja, det är en superskön stretch, mums för kroppen 🙂

 2. Det är bara att söka på copyright free music på youtube så finns det massa med musik man får ladda ner och använda i sina klipp ^^

  Skön strech såg det ut att vara också 🙂

  1. Men gu va bra!!! Tack Evelina, hade ingen aning om att det fanns 🙂 Hoppas det finns lite skön musik att hitta där. Tusen tack!

   Ja, det är en superskön stretch, mums för kroppen 🙂

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.