Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Höstpromenad <3

Jag älskar hösten, alla dess färger, doften av löven som ligger på marken…aaaah! Härligt!

Idag tog jag en längre promenad i det friska höstvädret som gjorde mig väldigt, väldigt gott.

En fråga: när ni är ute och promenerar tittar ni er omkring då? Kan ni stanna upp och bara insupa det vackra runtomkring er, dra in så mkt luft i lungorna så ni nästan kan känna naturens molekyler inuti era lungor. Om ni inte gör det- do it! Stanna upp emellanåt och bara njut utav det vackra omkring er, ta ur hörlurarna en minut och bara lyssna, andas, ta på buskens blad, plocka upp en sten från marken och känn dess kyla eller värme för den delen om stenen legat i solen. Känn formen och tyngden.

Det jag försöker säga är: Var närvarande. Jag själv lyssnar alltid på musik eller podcast när jag är ute och promenerar men jag stannar upp emellanåt, jag känner alltid på trädstammar, drar fingrarna genom buskar jag går förbi och kan plocka upp en sten eller pinne för att bara känna.

Jag hade en lärare förut, Lena som pratade om att vara härvarande. Det är ett begrepp jag gillar, vara härvarande.

Dagens tirre-tips från moi ?#liveamazingly

Älskar att se street art på väggar och annat, även folk som klistrat upp härliga meddelanden längs vägen, ÄLSKART!!!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.