Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningVideoklipp

Dagens träning- filmklipp

Jag hann inte med att gå på dagens pass för jag jobbade så sent men jag smet in på open gym-delen och körde lite själv. För träningen vill jag inte missa! Kör ju ” bara” 2 ggr/ veckan på Factor…än så länge 😉 Ursäkta röran förresten, men Factor bygger ut!!! Såååklart 😉 BÄM!

Det blev följande upplägg 5 varv utav:

  • Hang clean 10 st
  • Enbent knäböj i 3 olika vinlkar, 5 på varje ben, fram och tillbaka är 1 set, sedan byt ben
  • KB swing 10 st
  • Rotationer med medicinboll, 10 på varje sida (fick inte med den på film)

Kändes bra och  så kul med lite “gamla” grejor som hang clean och kb swingar- love to be back!!!

OBS! jag vet inte varför hela klippet inte kommer med här? KB swingarna blir liksom “bortklippta” och det är inte jag som klippt det så? På Instagram är klippet helt, som jag vill ha det. Nåja, bättre lycka nästa gång 😉

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.