Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagTräningVideoklipp

Dagens träning- filmklipp

Jag hann inte med att gå på dagens pass för jag jobbade så sent men jag smet in på open gym-delen och körde lite själv. För träningen vill jag inte missa! Kör ju ” bara” 2 ggr/ veckan på Factor…än så länge 😉 Ursäkta röran förresten, men Factor bygger ut!!! Såååklart 😉 BÄM!

Det blev följande upplägg 5 varv utav:

  • Hang clean 10 st
  • Enbent knäböj i 3 olika vinlkar, 5 på varje ben, fram och tillbaka är 1 set, sedan byt ben
  • KB swing 10 st
  • Rotationer med medicinboll, 10 på varje sida (fick inte med den på film)

Kändes bra och  så kul med lite “gamla” grejor som hang clean och kb swingar- love to be back!!!

OBS! jag vet inte varför hela klippet inte kommer med här? KB swingarna blir liksom “bortklippta” och det är inte jag som klippt det så? På Instagram är klippet helt, som jag vill ha det. Nåja, bättre lycka nästa gång 😉

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.