Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Unicorns och ananas 

Häromdagen sa Rikard att jag fått en present utan Lena (en FAB kvinna som tränar på Factor).

“Va? Jag?! Varför?”  För att hon såg den och kände det var “jag” berättar Lena för mig sen ❤️? Jag blev så himla glad!!! En underbar unicorn-tisha!!! Gulle Lena, fy farao så glad jag blev ? Kärlek! 


Men min nya, gölliga tisha mös jag omkring hemma hela dagen med min gölliga man. Vi är båda väldigt trötta just nu så att få gå omkring hemma å bara slappa är precis vad vi behöver. 
Igår smaskade jag i mig ananas, kiwi och puffade stora majskorn- mmmm GOOOTT! Älskarrr!!


Snart är det dags att hoppa in i duschen för att göra mig iordning för Factor Day Party! Börjar 15-20 sen får vi se vad som händer. Skoj att partaja lite, det var väldigt länge sedan. Sist var på personalfesten på jobbet- men det var sådääääär, det här blir roligare! 

Updates later!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.