Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Unicorns och ananas 

Häromdagen sa Rikard att jag fått en present utan Lena (en FAB kvinna som tränar på Factor).

“Va? Jag?! Varför?”  För att hon såg den och kände det var “jag” berättar Lena för mig sen ❤️? Jag blev så himla glad!!! En underbar unicorn-tisha!!! Gulle Lena, fy farao så glad jag blev ? Kärlek! 


Men min nya, gölliga tisha mös jag omkring hemma hela dagen med min gölliga man. Vi är båda väldigt trötta just nu så att få gå omkring hemma å bara slappa är precis vad vi behöver. 
Igår smaskade jag i mig ananas, kiwi och puffade stora majskorn- mmmm GOOOTT! Älskarrr!!


Snart är det dags att hoppa in i duschen för att göra mig iordning för Factor Day Party! Börjar 15-20 sen får vi se vad som händer. Skoj att partaja lite, det var väldigt länge sedan. Sist var på personalfesten på jobbet- men det var sådääääär, det här blir roligare! 

Updates later!

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.