Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Älskade barn!

(Samarbete med Babyshop.se)

Den här lilla människan är min! Han är vår, min och Rikards lilla människa! Hälften utav mig och hälften utav Rikard- är det inte fantastiskt?! Kärleken till den här lille Doooooden är makalös?!!! Att det existerar sådan enorm kärlek trodde jag inte innan jag fick barn. Att älska sin partner går inte att jämföra med det här- det är kärlek på en helt annan nivå.

Varje dag när ser jag på Elmo så förundras jag över att han legat i min mage i nio månader. Att det tog mig 32 timmar att få ut honom, att han inte andades när han kom ut- paniken, rädslan som tog över när jag inte fick höra mitt barn skrika. Men sen, sen när allt var ok, personalen hade fått honom att andas… att då få se honom för första gången! Orden räcker faktiskt inte till. Det är helt sjuuuuukt när en tänker på det!

Älskade unge, älskade Rikard, älskade lilla familj ?Mina hjärtan!

Ville bara häva ur mig lite mammatrams samtidigt som jag vill visa upp Elmos snygga kläder från Babyshop.se

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.