Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKläder/Outfits

Älskade barn!

(Samarbete med Babyshop.se)

Den här lilla människan är min! Han är vår, min och Rikards lilla människa! Hälften utav mig och hälften utav Rikard- är det inte fantastiskt?! Kärleken till den här lille Doooooden är makalös?!!! Att det existerar sådan enorm kärlek trodde jag inte innan jag fick barn. Att älska sin partner går inte att jämföra med det här- det är kärlek på en helt annan nivå.

Varje dag när ser jag på Elmo så förundras jag över att han legat i min mage i nio månader. Att det tog mig 32 timmar att få ut honom, att han inte andades när han kom ut- paniken, rädslan som tog över när jag inte fick höra mitt barn skrika. Men sen, sen när allt var ok, personalen hade fått honom att andas… att då få se honom för första gången! Orden räcker faktiskt inte till. Det är helt sjuuuuukt när en tänker på det!

Älskade unge, älskade Rikard, älskade lilla familj ?Mina hjärtan!

Ville bara häva ur mig lite mammatrams samtidigt som jag vill visa upp Elmos snygga kläder från Babyshop.se

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.