Denice Lundevall
Yoga World
Bara jagKost & Recept

Party och bakispizza 

Festen Lördags var superkul! Härlig musik, härliga människor och smarrig mat, mums så gött vi alla hade det 🙂


I söndags var jag seg, lite bakis och det är ju inget konstig alls. Jag hade redan i Fredags bestämt mig för att på söndag testa Pizzeria Amore‘s veganska pizza. Har hört att de ska vara väldigt bra och jag har inte ätit en köpt pizza sedan jag gick över till vegansk kost. Har jag velat ha en pizza så har jag gjort den själv hemma. Det är ju fin fint det med men att köpa en som är helt färdig nör man är trött, seg och lite bakis, ja det är en lyx ?

Jag beställde en “mexicana” som det var veggyhack på, ost, jalapeños, tomat, paprika, tacosås och champinjoner. Till det tog jag vitlökssås och pizzasallad. SJUUUULT GOTT!!! Fan va glad jag blev!!! Det enda, det eeeenda jag skulle kunna klaga lite på var att vitlökssåsen skulle kunnat smaka aaaaningens mer vitlök. Men vaffan, det är en pizza liksom, inte en gourmémiddag. Så underbart att Amore har lagt till en helt vegansk meny!!! LOVE ???Åt hela dagen igår kändes det som och känner mig lagom svullen idag, och med svullen menar jag verkligen svullen. Min mage gillar inte när jag äter för mkt helt enkelt.

Nu är det sista jobbveckan för mig innan jag åker till Kroatien. Jag är lite stressad då jag har väldigt mkt på jobbet+ franskunder inbokade under hela veckan+ en massa ärenden som ska hinnas med innan jag åker. Har lite smått panik faktiskt haha men det löser sig ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.