Denice Lundevall
Yoga World
Bara jag

Tränar gör jag!

Ett gutt, gutt pass idag efter jobbet. Hade liiiiite för lite vikt på stången idag kände jag, det var fokus på ben och jag kände att jag hade energi kvar. Men, men det är lite klurigt att hitta tillbaka till känslan i kroppen- den där känslan då man vet hur mkt/lite man pallar av. Jag är inte där än, men snart så! 

Passet gick annars väldigt bra. Det gör det hela tiden faktisk? Ja, jag är lite förvånad men det är för att det var 1 år sedan jag tränade på Factor så jag hade förväntat mig 2-3 veckor av plåga för att jag skulle ha sånt dåligt flås. Icke!

Nåja, jag ska inte bli övermodig nu- har inte kört outdoor-passen än. De är längre och väldigt mycket löpning och sprints. DE kommer bli tufft men jag ser oerhört mycket fram emot när jag börjar köra där också ?

Mellis: Älskade,  älskade jordgubbar med älskade, älskade jordnötssmör ?


Middag: en massamassa blandade bönor som jag haft olivolja, salt, chiliflakes och lite pressad vitlök på och blandat runt. Sedan har jag snabbkokat broccoli och sköljt den under kallt vatten för att sedan blanda ner tillsammans med bönröran, blandsallad, torrostade solrosfrön, chashewnötter och oliver. Så gott, så enkelt! 


Hörrni, imorrn åker jag till Stockhöm för att medverka i en podcast! Hur kul?! Apkul! Har aldrig vart med i en podcast förut ? Jag kommer givetvis att länka till den när det är klart så ni kan lyssna på när jag gör bort mig ?

Denice Lundevall
Jag har gått från att vara en köttälskande, bulimisk fitnessfreak som tävlat i Bikinifitness. Ett liv kantat utav ångest, ätstörning och dåligt självförtroende till att nu "hitta hem" inom meditation, yoga och veganism. Sedan 2016 har jag genomgått en enorm resa och personlig utveckling som jag är otroligt tacksam över. Jag lever tillsammans med min sambo och vår son Elmo. Som person beskrivs jag ofta som färgstark, dynamisk och jäkligt gladlynt! Jag är utbildad PT samt hälsocoach och har tidigare jobbat med det i cirka åtta år men har jobbat med annat emellan, varit mammaledig och nu satsar jag på att utbilda mig mer inom yoga, träning och hälsa. I framtiden drömmer jag om starta mitt egna företag inom Yoga och holistisk hälsa. Jag har därför nu investerat i ett antal utbildningar inom yoga, träning och kost för att ta mig närmre mitt mål. Mina passioner: - Personlig utveckling - Yoga/Meditation/Träning - Veganism I bloggen skriver jag om det jag gillar mest; yoga, mina flummiga tankar, vegansk kost, meditation, hållbarhet och nyttiga recept. En och annan ”outfit”-post blir det också. Lite ”rolig” kuriosa om mig: – Deltagare i Robinson 2011 (mitt livs största äventyr!) – Finalist i Humorprogrammet ”Winter Wipe Out” 2012 – Tävlat i Body Fitness och Bikini Fitness – Meditatör, i september 2015 gick jag en 10-dagars tyst meditationskurs (Vipassana) vilket blev en utav mina bästa och tuffaste utmaningar på länge. - Sedan 10 Januari 2016 tog jag det viktiga beslutet att leva som vegan. - I Maj 2018 har jag gått ytterligare en meditationskurs, TM.ca

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.